EAN:  9789021597423
Publicatiedatum:   25-08-2022
Uitvoering:  Paperback / softback
Taal:  Nederlands
Aantal pagina's:  240

  POD (Beschikbaar als print-on-demand.)

‘Zien en gezien worden’ is het inspirerende waargebeurde verhaal van Tessa Schiethart over omgaan met een opvallend uiterlijk, zelfacceptatie en bodypositivity.

Tessa Schiethart, geboren met een wijnvlek in haar gezicht, weet als geen ander hoe het is om zichtbaar te zijn. In Zien en gezien worden biedt ze handvatten om met een compassievolle blik naar je eigen lichaam én dat van de ander te kijken, toont ze haar omgang met medische tegenslag en laat ze zien hoe we onvoorwaardelijk vertrouwen kunnen vinden in dat wat ons lijf doet. Het is een ode aan de liefde voor ons lichaam, een innerlijke zoektocht naar de omgang met zichtbaarheid, zichtverlies en onze perceptie. En het is een herinnering aan de unieke wijsheid die ons lichaam bevat. Een inspirerend verhaal over een bewogen vrouwenleven, diversiteit en zelfacceptatie.


‘Op Instagram laat ze zien hoe prachtig ze eruitziet.’ - LINDA


‘Ze is geboren met een wijnvlek in haar gezicht, maar onzeker is ze er nooit over geweest. Sterker nog: Tessa Schiethart (28) heeft er haar werk omheen gebouwd en helpt nu andere vrouwen om hun imperfecties te omarmen.’ – Vrouw Magazine

  EAN: 9789021597423
  Auteur: 
  Uitgever: VBK Media
  Publicatiedatum:   25-08-2022
  Uitvoering: Paperback / softback
  Taal: Nederlands
  Hoogte: 210 mm
  Breedte: 147 mm
  Dikte: 21 mm
  Gewicht: 329 gr
  Status: POD (Beschikbaar als print-on-demand.)
  Aantal pagina's: 240
  Keywords:   Waargebeurd;Lelijkheid en schoonheid;Personen met een handicap;Blinden