EAN:  9789463084239
Publicatiedatum:   01-02-2022
Uitvoering:  Paperback / softback
Taal:  Nederlands

  Bestelbaar

De wijn was ijskoud en prikte in zijn keel. Hij had het gevoel dat de kilte zich verspreidde vanuit zijn slokdarm, tintelend tot in zijn vingertoppen, voortgestuwd door de pulserende hartslag op het ritme van zijn triomf. Na jaren lijdzaam af wachten was het moment eindelijk daar. En het was vol maakt. Echt volmaakt.Dawit is verstijfd van angst als hij tijdens een beleg oog in oog komt te staan met de machtige lahr: verachtelijke wezens die chaos en vernietiging brengen in heel Jahan.

Prinses Shirin Mazal wentelt zich juist in de bescherming van de Reignovar. Deze majestueuze adelaars brengen haar koninkrijk niets dan vrede en voorspoed.
Maar dan slaat het gruwelijke noodlot toe.Dawits dromen over een grootse toekomst worden door een aanvallend leger aan diggelen geslagen. Alun brengt hem bij en redt zijn leven. De mysterieuze jongen draagt een verzegelde brief bij zich, die hij in het verre zuiden moet bezorgen. En omdat Dawit er niets voor voelt om zich verplicht bij de vijand aan te sluiten, gaat hij met Alun mee op een avontuurlijke reis vol gevaarlijke ontdekkingen.

Terwijl hun vriendschap opbloeit, opent zich een wereld voor Dawit die hij nooit voor mogelijk had gehouden. Gaandeweg beseft hij dat hij prinses Shirin nodig heeft om te overleven en een einde te maken aan alle ellende.

Een duistere man heeft macht over de ratten en kan de lahr beheersen. Met meedogenloze ambitie werkt hij toe naar een gruwelijk doel.Schaduw van de lahr dompelt je onder in een historische wereld vol adembenemende landschappen, krachtige symboliek, geloofwaardige karakters en een vleugje magie.
Een betoverend boek, waarin niets is wat het lijkt.

  EAN: 9789463084239
  Auteur: 
  Uitgever: Zilverspoor
  Publicatiedatum:   01-02-2022
  Uitvoering: Paperback / softback
  Taal: Nederlands
  Hoogte: 150 mm
  Breedte: 229 mm
  Dikte: 65 mm
  Gewicht: 844 gr
  Status:  Bestelbaar