EAN:  9789492398628
Publicatiedatum:   16-10-2023
Uitvoering:  Paperback / softback
Taal:  Nederlands
Aantal pagina's:  145

  POD (Beschikbaar als print-on-demand.)

In dit boek wordt het gebruikelijke beeld van onderhoud als geldverslindende kostenpost grondig herzien. Wanneer de kracht van onderhoud niet erkend wordt, heeft dit op de lange termijn onvermijdelijke gevolgen voor het primaire bedrijfsproces. Een doordacht maintenance managementproces verlengt de technische en economische levensduur van bedrijfsmiddelen en is daarmee een essentiële motor voor waardecreatie binnen organisaties.


Met praktische richtlijnen en inzichten biedt dit boek ondersteuning om win-win situaties te creëren: de prestatie van assets zullen verbeteren én de kosten van onderhoud zullen stabiliseren of zelfs verminderen.


Integraal Maintenance Management is een bron van kennis en inspiratie voor de doorgewinterde professional maar ook voor de lezer die nieuwsgierig is naar de wereld van onderhoud. Denk- en handelskaders voor binnen de industrie en installatietechniek worden geboden aan (aankomende) maintenance-engineers, operators eerstelijnsonderhoud, SHE-deskundigen, planners,  werkvoorbereiders, contractcoördinatoren, contractmanagers, opdrachtgevers, servicemonteurs, vastgoedeigenaren en hun gebruikers.


OVER DE AUTEUR


Dr. ing. Vincent van Loenen werkt als docent Maintenance- en assetmanagement in het hoger onderwijs. Vanuit zijn technische en bedrijfskundige achtergrond adviseert hij daarnaast installatie- en industriële bedrijven bij onderhoudsvraagstukken. Zijn advies werd geïmplementeerd door o.a. Unica, Kuijpers en Van Dorp, Caterpillar Worktools en FN Steel.

  EAN: 9789492398628
  Auteur: 
  Uitgever: Acco Uitgeverij
  Publicatiedatum:   16-10-2023
  Uitvoering: Paperback / softback
  Taal: Nederlands
  Hoogte: 240 mm
  Breedte: 165 mm
  Dikte: 12 mm
  Gewicht: 349 gr
  Status: POD (Beschikbaar als print-on-demand.)
  Aantal pagina's: 145