EAN:  9789020219852
Publicatiedatum:   28-09-2022
Uitvoering:  Paperback / softback
Taal:  Nederlands
Aantal pagina's:  288

  POD (Beschikbaar als print-on-demand.)

Thuiskomen in jezelf van Hal en Sidra Stone laat je kennismaken met je vele innerlijke ikken om te ontdekken waar elke ik behoefte aan heeft en wat elke ik je te bieden heeft.

De psychologen Hal & Sidra Stone hebben het Voice Dialogue proces ontwikkeld. Ze verspreiden al jaren hun visie over de hele wereld en hebben internationaal erkenning gekregen voor deze methode. Ontmoet je drammer, je innerlijke criticus, je beschermer/beheerser, je kwetsbare kind en alle andere leden van je innerlijke familie.


Dit boek laat je met humor en veel inzicht kennismaken met je subpersoonlijkheden - je vele innerlijke ikken - en helpt je om te ontdekken waar elke ik behoefte aan heeft en wat elke ik je te bieden heeft. Zo leveren de auteurs een bijdrage aan meer begrip, meer zelfacceptatie en een meer vervullend leven voor de lezer. Het werkt namelijk bevrijdend wanneer meer kanten in jezelf zich kunnen uitspreken.


'Ik beschouw Voice Dialogue als een van de beste gereedschappen voor persoonlijke groei die ik ooit ben tegengekomen.' - Shakti Gawain

  EAN: 9789020219852
  Auteur: 
  Uitgever: VBK Media
  Vertaler:  Philip Baumgarten
  Publicatiedatum:   28-09-2022
  Uitvoering: Paperback / softback
  Taal: Nederlands
  Hoogte: 220 mm
  Breedte: 145 mm
  Dikte: 22 mm
  Gewicht: 365 gr
  Status: POD (Beschikbaar als print-on-demand.)
  Aantal pagina's: 288