EAN:  9789021036359
Publicatiedatum:   15-08-2023
Uitvoering:  Paperback / softback
Taal:  Nederlands
Aantal pagina's:  428

  Bestelbaar

In dit negende deel van de Dwergen-serie krijgen Goïmron en zijn metgezellen met nieuwe vijanden te maken. Hoever moeten ze gaan om het Veilige Land te beschermen?

Het Hart van de Dwergen II is de tweede helft van het nieuwste deel uit de fantasysaga De Dwergen van bestsellerauteur Markus Heitz. Boek negen in de reeks.


De dwerg Goïmron is toe aan wat rust na de spannende avonturen in Malleniaswacht en wil graag dicht bij zijn geliefde Rodana zijn. Maar de opkomst van een gevaarlijke moerasheks, die op zoek is naar een artefact, zorgt voor chaos. Bovendien maakt de mysterieuze dwerg Vraccimbur vanuit het niets aanspraak op de troon van de grootkoning. Vreemd genoeg is Tungdil Goudhand, de grootste held van zijn volk, de enige die zijn zaak steunt. Heeft de oude man gelijk?


Tijdens de strijd om de hoogste titel horen de dwergen het nieuws dat een wreed wezen het voortbestaan van het Veilige Land bedreigt. De alfen Mòndarcai en Ascatoîa zweren samen en bedrijven de donkerste magie. Goïmron en zijn metgezellen hebben niet veel tijd om de mysteries te ontrafelen en de illusies van hun vijanden te ontmaskeren – zodat het Veilige Land zich kan wapenen tegen de grootste bedreiging die de dwergen in generaties hebben meegemaakt.

  EAN: 9789021036359
  Auteur: 
  Uitgever: Luitingh-Sijthoff
  Vertaler:  Roelof Posthuma
  Publicatiedatum:   15-08-2023
  Uitvoering: Paperback / softback
  Taal: Nederlands
  Hoogte: 227 mm
  Breedte: 150 mm
  Dikte: 32 mm
  Gewicht: 550 gr
  Status:  Bestelbaar
  Aantal pagina's: 428
  Reeks:   De dwergen
  Keywords:   tungdil;fantasy;romans