EAN:  9789021417363
Publicatiedatum:   15-08-2019
Uitvoering:  Hardback
Taal:  Nederlands
Aantal pagina's:  434

  Bestelbaar

Niet lang na de gebeurtenissen in Ketters van Duin bereikt de strijd tussen de Zusters van de Bene Gesserit en de heerszuchtige Achtenswaarde Matres uit de Verstrooiing een gewelddadig hoogtepunt.
De Zusters zijn door de beproevingen, die ze hebben moeten doorstaan tijdens de duizenden jaren durende heerschappij van God-Keizer Leto II, gestaald voor de machtsstrijd die na de dood van de Dwingeland losbrandde. De inwoners van het Keizerrijk trokken toen het heelal in.
Inmiddels onderworpen aan het terreurbewind van de Achtenswaarde Matres, een karikaturale nabootsing van de Bene Gesserit, keren vele miljarden van hun nakomelingen terug naar het Oude Rijk. Met hun nietsontziende overmacht onderwerpen de Achtenswaarde Matres nu de ene planeet na de andere, en vanuit de ruimte verschroeien ze de bolwerken van de Zusters – zoals het oude Duin, nu alleen nog een rokende sintelklomp. Maar de Kapittelplaneet van de Bene Gesserit hebben ze nog niet opgespoord. Zijn de Zusters sterk genoeg voor de beslissende krachtmeting?

  EAN: 9789021417363
  Auteur: 
  Uitgever: Singel Uitgeverijen-Singel Uitgeverijen
  Vertaler:  M.K. Stuyter
  Publicatiedatum:   15-08-2019
  Uitvoering: Hardback
  Taal: Nederlands
  Hoogte: 161 mm
  Breedte: 237 mm
  Dikte: 33 mm
  Gewicht: 754 gr
  Status:  Bestelbaar
  Aantal pagina's: 434
  Reeks:   De boeken van Duin