Groter dan wij zijn

de kracht van het vinden van betekenis

EAN:  9789021464176
Publicatiedatum:   23-08-2022
Uitvoering:  Paperback / softback
Taal:  Nederlands
Aantal pagina's:  335

  Bestelbaar

‘Een van de mooiste, boeiendste en meest tot nadenken stemmende boeken die ik ooit heb gelezen.’ – Steven Bartlett

Vind meer rust, een diepere verbinding, vertrouwen in het leven, geloof in plaats van gepieker, aanvaard de knoeiboel voor wat die is en zie er zelfs de betekenis van in.

Het schrijven van dit boek heeft mijn leven veranderd. Ik ging op zoek naar inzichten en kennis van wijze en scherpzinnige mensen die mij konden helpen de verbinding te hervinden met het leven, met mijzelf en met de mensen om mij heen. Dankzij hen slaagde ik erin om de verkeerde overtuigingen en angsten die mij hierin beperkten te overwinnen.

In mijn zoektocht maakte ik kennis met allerlei positieve ideeën en eenvoudige oefeningen die voor ieder van ons toegankelijk zijn, op het gebied van bewustzijn, communicatie, verbinding en liefde. In Groter dan wij zijn heb ik deze samengebracht en bespreek ik allerlei onderwerpen zoals meditatie, yoga, aantrekkingskracht en energie, en leg ik uit wat de betekenis is van bijvoorbeeld rituelen, tekens, gebeden en intuïtie.

Met dit boek wil ik je een gids bieden die je helpt om net als ik de weg te vinden in onze soms verwarrende levens. Daarnaast wil ik je inspireren om de kracht uit je omgeving te gebruiken en blokkades en onzekerheden los te laten.

  EAN: 9789021464176
  Auteur: 
  Uitgever: Singel Uitgeverijen
  Publicatiedatum:   23-08-2022
  Uitvoering: Paperback / softback
  Taal: Nederlands
  Hoogte: 215 mm
  Breedte: 136 mm
  Dikte: 28 mm
  Gewicht: 426 gr
  Status:  Bestelbaar
  Aantal pagina's: 335
  Keywords:   Levenskunst