EAN:  9789021681825
Publicatiedatum:   15-09-2021
Uitvoering:  Hardback
Taal:  Nederlands
Aantal pagina's:  256

  Bestelbaar

Spannend, geheimzinnig, geestig en ontroerend: dit boek heeft alles om je naar een compleet andere wereld te voeren en je daar totaal in de ban te houden!

Op dezelfde dag dat Cato ter wereld kwam, heeft haar moeder die verlaten. Cato’s vader is sindsdien altijd afwezig, ook al zit hij gewoon tegenover zijn dochter aan tafel. Cato heeft zich er inmiddels bij neergelegd. Denkt ze.

Wanneer ze thuis een geheimzinnig kaartje vindt van een verlaten bioscoop en ontdekt dat deze weer open is, besluit Cato er een kijkje te gaan nemen. Al snel ontdekt ze dat er iets vreemds met de bioscoop aan de hand is, en dat het geen gewone films zijn die er draaien. De bioscoop lijkt in verbinding te staan met het verleden.

Op zoek naar avontuur en de waarheid over haar moeder, wordt Cato meegesleurd op een gevaarlijke reis door tijd en herinneringen, recht naar een plek diep in haar hart. Een plek die ze altijd voor zichzelf verborgen had weten te houden. Tot ze voor een keuze staat die het leven van haar en haar vader voorgoed zal veranderen.

Bekroond met een Gouden Griffel!

  EAN: 9789021681825
  Auteur: 
  Uitgever: WPG Kindermedia
  Publicatiedatum:   15-09-2021
  Uitvoering: Hardback
  Taal: Nederlands
  Hoogte: 222 mm
  Breedte: 148 mm
  Dikte: 28 mm
  Gewicht: 454 gr
  Status:  Bestelbaar
  Aantal pagina's: 256
  Reeks:   Ploegsma kinder- & jeugdboeken
  Keywords:   zoektochten;ouders;afscheid nemen;magie;tijdreizen