Aron en Aardappel


Nederlands | 24-03-2022 | 32 pagina's

9789025775711

Hardback


  Bekijk inkijkexemplaar

€ 14,99


 Voorraad in de winkel

   Bestelbaar
Tekst achterflap

'Aron en Aardappel' is een prentenboek over huisdieren, of eigenlijk over geen huisdieren mogen omdat je ouders allergisch zijn. Want wie kent het niet: een kind dat niets liever wil dan een hond (of een kat, konijn, vis, gerbil of wandelende tak), maar de ouders zijn te druk, of allergisch, of het huis is te klein. Aron heeft alle excuses al te vaak gehoord van zijn ouders.

Op een dag krijgt hij een verrassing van papa: 'Alsjeblieft, een huisdier!' Maar het is... een aardappel. Aron gooit 'm teleurgesteld in een hoek. Maar dat aardappel-huisdier kijkt toch een beetje verdrietig. En een beetje eenzaam. Vooruit dan, Aardappel mag in de speelgoedtrein van Aron zitten en mee buitenspelen. Aron en zijn Aardappel worden onafscheidelijk! Maar als-ie beschimmeld is, gooit mama Aardappel weg. Aron is vreselijk verdrietig. Dan piept er iets groens uit de grond. Het scheutje wordt groter en groter en na een tijdje vindt Aron overal aardappels; genoeg huisdieren voor iedereen!

'Aron en Aardappel' is een prachtig en warm geïllustreerd prentenboek over een situatie die voor ouders en kinderen herkenbaar is en over een onverwachte vriendschap en eindeloze fantasie!

Details

EAN :9789025775711
Auteur: 
Uitgever :Gottmer Uitgevers Groep
Publicatie datum :  24-03-2022
Uitvoering :Hardback
common.Language :Nederlands
Hoogte :288 mm
Breedte :248 mm
Dikte :10 mm
Gewicht :390 gr
Status : Bestelbaar
Aantal pagina's :32
Keywords :  prentenboeken;huisdieren;aardappelen;fantaseren