EAN:  9789025777418
Publicatiedatum:   13-09-2023
Uitvoering:  Paperback / softback
Taal:  Nederlands
Aantal pagina's:  314

  Bestelbaar

'De helderste nacht' is het vijfde deel van de spannende drakenserie 'Vleugels van vuur', vol onthullingen en antwoorden als het einde van de Drakenoorlog in zicht komt.

Zonnetje heeft altijd vastgehouden aan de profetie en geloofd dat zij en haar vrienden de oorlog tussen de drakenstammen kunnen beëindigen. Maar als er op duistere vleugels nieuws gebracht wordt dat haar geloof aan het wankelen brengt, is Zonnetje niet meer zo zeker van haar lotsbestemming. Is alles wat zij en haar vrienden hebben doorstaan tevergeefs geweest? Moet ze zich neerleggen bij haar lot, of is er een andere weg voor de drakenjongen om de oorlog tot een goed einde te brengen?

De wereldberoemde fantasy-serie van Tui T. Sutherland voor kinderen vanaf 9 jaar gaat verder in een spannend verhaal dat alle draken bij elkaar zal brengen voor het ultieme gevecht. In dit vervolg op 'De drakenprofetie', 'De terugkeer van de troonopvolger', 'Het verborgen rijk' en 'Het duistere geheim' is het tijd voor de drakenjongen om hun lotsbestemming onder ogen te komen.

  EAN: 9789025777418
  Auteur: 
  Uitgever: Gottmer Uitgevers Groep
  Vertaler:  Sofia Engelsman
  Publicatiedatum:   13-09-2023
  Uitvoering: Paperback / softback
  Taal: Nederlands
  Hoogte: 205 mm
  Breedte: 136 mm
  Dikte: 29 mm
  Gewicht: 394 gr
  Status:  Bestelbaar
  Aantal pagina's: 314
  Reeks:   Vleugels van vuur
  Keywords:   fantasy;draken