De groeten van de krijtjes


Nederlands | 17-05-2016 | 40 pagina's

9789026139918

Hardback


  Bekijk inkijkexemplaar

€ 16,99


 Voorraad in de winkel

   Bestelbaar
Korte beschrijving/Annotatie

Teun krijgt ansichtkaarten van krijtjes die hij verwaarloosde. Ze werden achtergelaten op een vakantie-adres, verdwenen tussen de kussens van de bank of werden opgegeten (en uitgespuugd) door de hond.

Tekst achterflap

De groeten van de krijtjes is het tweede fantastische krijtjesboek van Oliver Jeffers en Drew Daywalt. Vol grappige ansichtkaarten van een nieuwe lichting verwaarloosde krijtjes.

Teun denkt dat hij rustig verder kan kleuren nu de krijtjes uit zijn kleurdoos tevreden zijn, maar niets is minder waar. Er zijn in de laatste jaren veel andere krijtjes gedupeerd. Zij werden achtergelaten op een vakantie-adres, verdwenen tussen de kussens van de bank of werden opgegeten (en uitgespuugd!) door de hond. Teun krijgt ansichtkaarten van al deze ongelukkige exemplaren. Weet hij ook voor hen een oplossing te bedenken?

Kinderboekenschrijver Koos Meinderts vertaalde zowel De groeten van de krijtjes als De krijtjes staken! van Oliver Jeffers en Drew Daywalt. De krijtjes staken!, het eerste prentenboek over de krijtjes van Teun, werd bekroond met een Zilveren Griffel.

Details

EAN :9789026139918
Auteur: 
Uitgever :VBK Media
Vertaler : Koos Meinderts
Publicatie datum :  17-05-2016
Uitvoering :Hardback
common.Language :Nederlands
Hoogte :263 mm
Breedte :262 mm
Dikte :11 mm
Gewicht :452 gr
Status : Bestelbaar
Aantal pagina's :40