EAN:  9789026139918
Publicatiedatum:   17-05-2016
Uitvoering:  Hardback
Taal:  Nederlands
Aantal pagina's:  40

  Bestelbaar

Teun krijgt ansichtkaarten van krijtjes die hij verwaarloosde. Ze werden achtergelaten op een vakantie-adres, verdwenen tussen de kussens van de bank of werden opgegeten (en uitgespuugd) door de hond.

De groeten van de krijtjes is het tweede fantastische krijtjesboek van Oliver Jeffers en Drew Daywalt. Vol grappige ansichtkaarten van een nieuwe lichting verwaarloosde krijtjes.

Teun denkt dat hij rustig verder kan kleuren nu de krijtjes uit zijn kleurdoos tevreden zijn, maar niets is minder waar. Er zijn in de laatste jaren veel andere krijtjes gedupeerd. Zij werden achtergelaten op een vakantie-adres, verdwenen tussen de kussens van de bank of werden opgegeten (en uitgespuugd!) door de hond. Teun krijgt ansichtkaarten van al deze ongelukkige exemplaren. Weet hij ook voor hen een oplossing te bedenken?

Kinderboekenschrijver Koos Meinderts vertaalde zowel De groeten van de krijtjes als De krijtjes staken! van Oliver Jeffers en Drew Daywalt. De krijtjes staken!, het eerste prentenboek over de krijtjes van Teun, werd bekroond met een Zilveren Griffel.

  EAN: 9789026139918
  Auteur: 
  Uitgever: VBK Media
  Vertaler:  Koos Meinderts
  Publicatiedatum:   17-05-2016
  Uitvoering: Hardback
  Taal: Nederlands
  Hoogte: 263 mm
  Breedte: 262 mm
  Dikte: 11 mm
  Gewicht: 452 gr
  Status:  Bestelbaar
  Aantal pagina's: 40