EAN:  9789026362835
Publicatiedatum:   21-08-2023
Uitvoering:  Paperback / softback
Taal:  Nederlands
Aantal pagina's:  400

  Bestelbaar

Hildur van Satu Rämö is het eerste deel van een spannende nieuwe Nordic-serie. De thriller geeft een unieke inkijk in de IJslandse samenleving. Voor de fans van Arnaldur Indriðason Erlendur-serie.

Hildur van Satu Rämö is de nummer 1 thrillerbestseller in Finland.


Een IJslandse rechercheur met een traumatische jeugd. Een Finse agent op de vlucht voor zijn verleden. Een lugubere ontdekking in de sneeuw.


Het leven bij de fjorden van IJsland is zwaar: het lijkt idyllisch, maar in werkelijkheid vergt het nogal wat van je. Ook van Hildur Rúnarsdóttir, rechercheur en hoofd van de nationale politieafdeling Vermiste kinderen. Om na een lange werkdag haar hoofd leeg te maken surft ze vaak in de ijskoude wateren van de Atlantische Oceaan. Op het werk wordt ze gekoppeld aan de Finse Jakob Johanson, die ver van huis stage loopt om te ontsnappen aan zijn moeilijke thuissituatie. Ook hij ontdekt al snel dat de pittoreske fjorden hun schaduwzijde hebben.


Na een lawine in Westfjorden wordt onder de sneeuw het lichaam van een man gevonden. Zijn keel is doorgesneden. Zodra Hildur en Jakob deze zaak beginnen te onderzoeken beseffen ze dat het misdrijf verband houdt met een oude zaak. Wraak kan zoet zijn, weten ze, maar lost het uiteindelijk iets op?

  EAN: 9789026362835
  Auteur: 
  Uitgever: Ambo/Anthos Uitgevers
  Vertaler:  Annemarie Raas
  Publicatiedatum:   21-08-2023
  Uitvoering: Paperback / softback
  Taal: Nederlands
  Hoogte: 216 mm
  Breedte: 136 mm
  Dikte: 35 mm
  Gewicht: 482 gr
  Status:  Bestelbaar
  Aantal pagina's: 400
  Reeks:   Hildur Rúnarsdóttir
  Keywords:   ijsland;scandinavische thriller;wraak;moord;rúnarsdóttir hildur;johanson jakob;thrillers;romans