Twaalf en een half

de emotionele ingrediënten voor zakelijk succes

EAN:  9789043923712
Publicatiedatum:   21-07-2022
Uitvoering:  Paperback / softback
Taal:  Nederlands
Aantal pagina's:  240

  Bestelbaar

Succesvol ondernemer en investeerder Gary Vaynerchuk (@garyvee) beschrijft in Twaalf en een half welke skills écht onontbeerlijk zijn om zakelijk succes te hebben.

‘Voel hoe hij tegen je praat: recht voor zijn raap. De man neemt je mee in zijn verhaal, sleept je aan je haren de bank af en laat je in actie komen.’ – Bas Smit, ondernemer


Twaalf en een half is de vertaling van de internationale bestseller Twelve and a Half van investeerder en ondernemer Gary Vaynerchuk (@garyvee op Instagram) waarin hij het geheim van zijn succes deelt. Het antwoord zal je wellicht verrassen: met een focus op soft skills. In dit boek biedt hij de leiders van vandaag (en morgen) cruciale hulpmiddelen om deze eigenschappen te verwerven en te ontwikkelen. Soft skills zoals dankbaarheid en empathie kunnen niet worden gemeten, maar kunnen zakelijk succes wel degelijk versnellen. In dit praktische boek deelt hij, aan de hand van talloze voorbeelden, de twaalf emotionele vaardigheden die tot zijn succes hebben geleid.

  EAN: 9789043923712
  Auteur: 
  Uitgever: VBK Media
  Publicatiedatum:   21-07-2022
  Uitvoering: Paperback / softback
  Taal: Nederlands
  Hoogte: 214 mm
  Breedte: 140 mm
  Dikte: 18 mm
  Gewicht: 284 gr
  Status:  Bestelbaar
  Aantal pagina's: 240
  Keywords:   leidinggeven;management;ondernemen