De lekkerste recepten voor de stoomoven
MICHAEL KOCH
Nederlands | 15-09-2013 | 120 pagina's
9789044736564
Hardback
Bekijk inkijkexemplaar
€ 24,95
Tekst achterflap
De nieuwste trend in een gezonde en bewuste keuken is de stoomoven. Voedsel stomen wordt steeds populairder, omdat met deze gaarmethode de waardevolle vitaminen en mineralen én ook de smaak van het voedsel niet verloren gaan. Groenten behouden hun kleur en blijven knapperig, vis wordt zacht en ontvouwt heel zijn aroma. Ook vlees behoudt zijn bijzondere consistentie en biedt nieuwe culinaire ervaringen. Met dit boek ontdekt u alle mogelijkheden van een creatie...
Beschrijving
De nieuwste trend in een gezonde en bewuste keuken is de stoomoven. Voedsel stomen wordt steeds populairder, omdat met deze gaarmethode de waardevolle vitaminen en mineralen én ook de smaak van het voedsel niet verloren gaan. Groenten behouden hun kleur en blijven knapperig, vis wordt zacht en ontvouwt heel zijn aroma. Ook vlees behoudt zijn bijzondere consistentie en biedt nieuwe culinaire ervaringen. Met dit boek ontdekt u alle mogelijkheden van een creatie...
Details
| EAN : | 9789044736564 |
| Auteur: | |
| Uitgever : | Zuidnederlandse Uitgeverij (ZNU) |
| Publicatie datum : | 15-09-2013 |
| Uitvoering : | Hardback |
| Taal/Talen : | Nederlands |
| Hoogte : | 249 mm |
| Breedte : | 193 mm |
| Dikte : | 17 mm |
| Gewicht : | 646 gr |
| Status : | Bestelbaar |
| Aantal pagina's : | 120 |