Brood bakken met zuurdesem
Katharina Traub-Nicolas Traub
Nederlands | 15-09-2022 | 127 pagina's
9789044763379
Hardback
Bekijk inkijkexemplaar
€ 32,95
Tekst achterflap
Met dit boek bak je in een mum van tijd de lekkerste zuurdesembroden en -broodjes in je eigen oven. Van tarwe, spelt of rogge tot zelfs aardappelen, pompoenpitten of olijven: maak kennis met de gevarieerde recepten in dit boek en ontdek wat zuurdesem precies is, hoe je hem zelf maakt en welk meel het meest geschikt is. Bovendien krijg je concrete oplossingen voor als het misgaat en het deeg niet doet wat het moet doen. Kortom, dit is het perfecte boek voor iedere beginnende en gevorderde zuurdesembakker!
Beschrijving
Met dit boek bak je in een mum van tijd de lekkerste zuurdesembroden en -broodjes in je eigen oven. Van tarwe, spelt of rogge tot zelfs aardappelen, pompoenpitten of olijven: maak kennis met de gevarieerde recepten in dit boek en ontdek wat zuurdesem precies is, hoe je hem zelf maakt en welk meel het meest geschikt is. Bovendien krijg je concrete oplossingen voor als het misgaat en het deeg niet doet wat het moet doen. Kortom, dit is het perfecte boek voor iedere beginnende en gevorderde zuurdesembakker!
Details
EAN : | 9789044763379 |
Uitgever : | Zuidnederlandse Uitgeverij (ZNU) |
Publicatie datum : | 15-09-2022 |
Uitvoering : | Hardback |
Taal/Talen : | Nederlands |
Hoogte : | 240 mm |
Breedte : | 207 mm |
Dikte : | 17 mm |
Gewicht : | 670 gr |
Status : | Bestelbaar |
Aantal pagina's : | 127 |
Reeks : | Lekker en gezond |
Keywords : | brood;gebak |