Brood bakken met zuurdesem

Katharina Traub-Nicolas Traub


Nederlands | 15-09-2022 | 127 pagina's

9789044763379

Hardback


  Bekijk inkijkexemplaar

€ 32,95

 Voorraad in de winkel
   Bestelbaar




Tekst achterflap

Met dit boek bak je in een mum van tijd de lekkerste zuurdesembroden en -broodjes in je eigen oven. Van tarwe, spelt of rogge tot zelfs aardappelen, pompoenpitten of olijven: maak kennis met de gevarieerde recepten in dit boek en ontdek wat zuurdesem precies is, hoe je hem zelf maakt en welk meel het meest geschikt is. Bovendien krijg je concrete oplossingen voor als het misgaat en het deeg niet doet wat het moet doen. Kortom, dit is het perfecte boek voor iedere beginnende en gevorderde zuurdesembakker!

Beschrijving

Met dit boek bak je in een mum van tijd de lekkerste zuurdesembroden en -broodjes in je eigen oven. Van tarwe, spelt of rogge tot zelfs aardappelen, pompoenpitten of olijven: maak kennis met de gevarieerde recepten in dit boek en ontdek wat zuurdesem precies is, hoe je hem zelf maakt en welk meel het meest geschikt is. Bovendien krijg je concrete oplossingen voor als het misgaat en het deeg niet doet wat het moet doen. Kortom, dit is het perfecte boek voor iedere beginnende en gevorderde zuurdesembakker!

Details

EAN :9789044763379
Auteur: 
Uitgever :Zuidnederlandse Uitgeverij (ZNU)
Publicatie datum :  15-09-2022
Uitvoering :Hardback
Taal/Talen : Nederlands
Hoogte :240 mm
Breedte :207 mm
Dikte :17 mm
Gewicht :670 gr
Status : Bestelbaar
Aantal pagina's :127
Reeks :  Lekker en gezond
Keywords :  brood;gebak