Heerlijke quiches en taarten bakken


Nederlands | 10-02-2023 | 175 pages

9789044763577

Hardback


  Lees de eerste pagina's

€ 34,95

  Voeg toe aan mijn winkelkar
 Product store stocks

   Bestelbaar




Tekst achterflap

Hartig of zoet, knapperig of smeuïg, glutenvrij of traditioneel, in dit boek vindt elke foodie een taart of quiche naar zijn smaak. Bak klassiekers zoals quiche lorraine, flammkuchen of tarte tatin, en ontdek originele recepten met verrassende combinaties. Wat dacht je van groentetaart met butternut, gekonfijte rode ui en verse geitenkaas, een vegan quiche met champignons, kastanjes en tofu of een chocoladetaart met geroosterde boekweit en cacaonibs? Émilie Franzo is culinair fotografe en styliste. Daarnaast deelt ze makkelijke en originele recepten op haar blog Plus une miette dans l'assiette en is ze de auteur van verschillende kookboeken.

Beschrijving

Hartig of zoet, knapperig of smeuïg, glutenvrij of traditioneel, in dit boek vindt elke foodie een taart of quiche naar zijn smaak. Bak klassiekers zoals quiche lorraine, flammkuchen of tarte tatin, en ontdek originele recepten met verrassende combinaties. Wat dacht je van groentetaart met butternut, gekonfijte rode ui en verse geitenkaas, een vegan quiche met champignons, kastanjes en tofu of een chocoladetaart met geroosterde boekweit en cacaonibs? Émilie Franzo is culinair fotografe en styliste. Daarnaast deelt ze makkelijke en originele recepten op haar blog Plus une miette dans l'assiette en is ze de auteur van verschillende kookboeken.

Details

EAN :9789044763577
Auteur: 
Uitgever :Zuidnederlandse Uitgeverij (ZNU)
Publicatiedatum :  10-02-2023
Uitvoering :Hardback
Taal :Nederlands
Hoogte :252 mm
Breedte :205 mm
Dikte :20 mm
Gewicht :910 gr
Status : Bestelbaar
Aantal pagina's :175
Keywords :  taarten (zoet);taarten (hartig)