EAN:  9789056553081
Publicatiedatum:   06-12-2019
Uitvoering:  Paperback / softback
Taal:  Nederlands
Aantal pagina's:  58

  Bestelbaar

Het laatste wat overeind blijft is de liefde. Over de dood heen linkt ze generaties aan elkaar: vaders, moeders, kinderen, minnaars. De ene dag struikelt ze door de beslommeringen van het leven, de andere schittert ze als zonlicht op het water. In zijn debuut toonde Peter Mangel Schots de kleine mens in het raderwerk van de geschiedenis.
In deze tweede bundel verlegt hij de blik meer naar intimiteit onder verschillende omstandigheden: na een verhuis, op de werkvloer, tijdens reizen, aan een ziekbed of in het spel van geliefden. Een zachte vinger aan de pols van de tijd.

Het laatste wat overeind blijft is de liefde. Over de dood heen linkt ze generaties aan elkaar: vaders, moeders, kinderen, minnaars. De ene dag struikelt ze door de beslommeringen van het leven, de andere schittert ze als zonlicht op het water. In zijn debuut toonde Peter Mangel Schots de kleine mens in het raderwerk van de geschiedenis. In deze tweede bundel verlegt hij de blik meer naar intimiteit onder verschillende omstandigheden: na een verhuis, op de werkvloer, tijdens reizen, aan een ziekbed of in het spel van geliefden. Een zachte vinger aan de pols van de tijd.

  EAN: 9789056553081
  Auteur: 
  Uitgever: Poëziecentrum
  Publicatiedatum:   06-12-2019
  Uitvoering: Paperback / softback
  Taal: Nederlands
  Hoogte: 170 mm
  Breedte: 205 mm
  Dikte: 5 mm
  Gewicht: 119 gr
  Status:  Bestelbaar
  Aantal pagina's: 58