Je hoofd te lijf

De wijsheid van voelen

EAN:  9789082618822
Publicatiedatum:   15-07-2022
Uitvoering:  Hardback
Taal:  Nederlands
Aantal pagina's:  192

  Bestelbaar

Nog steeds denken we dat ons hoofd de waarheid in pacht heeft als het gaat om het oplossen van problemen en het veranderen van gedrag. Toch heeft je lijf daarin veel meer invloed dan je wellicht denkt. Zodra je je hoofd en lijf bewust met elkaar verbindt, zul je meer rust, balans en verbinding ervaren.
Leef jij te veel vanuit je hoofd? Stap je vaak in dezelfde valkuil? Wil jij dingen nu écht eens anders aanpakken? Dan is het tijd je hoofd te lijf te gaan.
In dit bijzondere boek laat embodiment specialist Karin Karis zien wat de rol van je lijf
is op je gedrag. Ze reikt je een praktische methode aan om dáár te veranderen waar het nodig is. Recente inzichten uit de psychologie en neurowetenschappen worden verbonden met de principes en filosofie van de Japanse krijgskunst aikido. Je leert hoe je uit je hoofd komt en zelfs in stressvolle omstandigheden in verbinding blijft met jezelf.
Persoonlijke verhalen en praktijkvoorbeelden verhelderen de wetenschappelijke inzichten en worden afgewisseld met praktische oefeningen die je direct in je leven kunt toepassen.

Recenties 1e druk

Je hoofd te lijf beschrijft op een helder manier de essentiële rol die je lichaam speelt om in je kracht te staan. Het is duidelijk dat Karin alles wat je in dit boek leest zelf heeft doorleefd. Ervaringsverhalen worden onderbouwd met wetenschap, veel praktische oefeningen zorgen voor de vertaling naar de praktijk. Je hoofd te lijf is concreet én inspirerend, eenvoudig én veelbelovend. Maar met name: heel krachtig.

Remco Claassen – Auteur van de bestsellers IK en WIJ.

Ons lichaam heeft meer intelligentie dan we ooit kunnen bevatten. Karin heeft hier een bijzonder boek over geschreven. Ze vraagt je om meer te voelen, bewuster te luisteren en je intuïtie te volgen. De kennis, inzichten en ervaringen die zij deelt zijn meer dan waardevol in een tijd waarin veel op ons afkomt. Ze bieden richting en houvast en zijn van onbetwistbare betekenis voor iedereen die zijn ontwikkeling belangrijk vindt. Laat dit boek het begin zijn van een nieuwe toekomst!
Erik Smithuis – Auteur en oprichter ICM Opleidingen en trainingen

  EAN: 9789082618822
  Auteur: 
  Uitgever: Uitgeverij Rheia
  Publicatiedatum:   15-07-2022
  Uitvoering: Hardback
  Taal: Nederlands
  Hoogte: 244 mm
  Breedte: 174 mm
  Dikte: 18 mm
  Gewicht: 445 gr
  Status:  Bestelbaar
  Aantal pagina's: 192