€ 49,99
Tekst achterflap
Vis is een culinaire bijbel waarin Gaël Orieux al zijn vakkennis deelt. Met dit boek kan de thuiskok en liefhebber van zeeproducten bijna 70 soorten vis en zeevruchten thuisbrengen en ze op de juiste manier klaarmaken. De 90recepten zijn opgedeeld in zeven categorieën: Fine dining, Chic, Bistro, Verfrissend, Exotisch, In water of zout, Gerookte vis en diversen.
In de gerechten klinkt duidelijk de stijl van Orieux door, hij maneuvreert tussen traditioneel en modern, zonder ooit zijn diepe overtuigingen uit het oog te verliezen: respect voor de natuur en de ontmoeting tussen land en zee.
Beschrijving
Vis is een culinaire bijbel waarin Gaël Orieux al zijn vakkennis deelt. Met dit boek kan de thuiskok en liefhebber van zeeproducten bijna 70 soorten vis en zeevruchten thuisbrengen en ze op de juiste manier klaarmaken. De 90recepten zijn opgedeeld in zeven categorieën: Fine dining, Chic, Bistro, Verfrissend, Exotisch, In water of zout, Gerookte vis en diversen.
In de gerechten klinkt duidelijk de stijl van Orieux door, hij maneuvreert tussen traditioneel en modern, zonder ooit zijn diepe overtuigingen uit het oog te verliezen: respect voor de natuur en de ontmoeting tussen land en zee.
Slogan/Promotie
Hét culinaire naslagwerk voor vis en zeevruchten
Details
EAN : | 9789089898289 |
Uitgever : | Uitgeverij Terra Lannoo |
Publicatie datum : | 19-05-2020 |
Uitvoering : | Hardback |
Taal/Talen : | Nederlands |
Hoogte : | 295 mm |
Breedte : | 230 mm |
Dikte : | 34 mm |
Gewicht : | 2171 gr |
Status : | Bestelbaar |
Aantal pagina's : | 383 |