No waste groenten

Sophie Gordon


Nederlands | 07-10-2022 | 384 pagina's

9789461432865

Hardback


  Bekijk inkijkexemplaar

€ 32,50

 Voorraad in de winkel
   Bestelbaar




Tekst achterflap

Van Wortel tot loof in 6 seizoenen

Haal alles uit groenten! Nog steeds verspillen we te
veel voedsel. Een te royale inkoop, verwarring over
tht-data, het incorrect bewaren van voedsel of een
niet zo frisse aanblik zijn allemaal redenen om goede
ingrediënten weg te doen. Met no waste GROENTEN
krijg je niet alleen fantastische vegan recepten met
groenten (en fruit) in de hoofdrol maar gebruik je
alles van de groenten, van wortel tot loof, met verrassende
bewaar- en anti-verspillingstips.

Begin bij het begin en deel het jaar op in zes
seizoenen, van het prille voorjaar tot en met hartje
winter; zo ben je je veel bewuster van wat er in overvloed,
of juist weer op z’n retour is. Per seizoen krijg
je overzicht van welke groente- en fruitsoorten, maar
ook kruiden, op hun best zijn en niet alleen dat: ook
voordeliger voor de portemonnee zijn.

Van de venkelknol haal je voortaan het groen af voor
de venkelthee en ontdek dat overgebleven venkel
geweldig is om mee te trekken in bouillon; maak
een salade van venkel met koolrabi of eet gnocchi
met pesto en geroosterde venkel. Ontdek dat je veel
meer kan doen met selderijknol en maak zes verschillende
gerechten: o.a. in z’n geheel geroosterd, door
de risotto met walnoten of gebakken als steak met
chimichurri.

Beschrijving

Van Wortel tot loof in 6 seizoenen

Haal alles uit groenten! Nog steeds verspillen we te
veel voedsel. Een te royale inkoop, verwarring over
tht-data, het incorrect bewaren van voedsel of een
niet zo frisse aanblik zijn allemaal redenen om goede
ingrediënten weg te doen. Met no waste GROENTEN
krijg je niet alleen fantastische vegan recepten met
groenten (en fruit) in de hoofdrol maar gebruik je
alles van de groenten, van wortel tot loof, met verrassende
bewaar- en anti-verspillingstips.

Begin bij het begin en deel het jaar op in zes
seizoenen, van het prille voorjaar tot en met hartje
winter; zo ben je je veel bewuster van wat er in overvloed,
of juist weer op z’n retour is. Per seizoen krijg
je overzicht van welke groente- en fruitsoorten, maar
ook kruiden, op hun best zijn en niet alleen dat: ook
voordeliger voor de portemonnee zijn.

Van de venkelknol haal je voortaan het groen af voor
de venkelthee en ontdek dat overgebleven venkel
geweldig is om mee te trekken in bouillon; maak
een salade van venkel met koolrabi of eet gnocchi
met pesto en geroosterde venkel. Ontdek dat je veel
meer kan doen met selderijknol en maak zes verschillende
gerechten: o.a. in z’n geheel geroosterd, door
de risotto met walnoten of gebakken als steak met
chimichurri.

Details

EAN :9789461432865
Auteur: 
Uitgever :Good Cook Publishing
Publicatie datum :  07-10-2022
Uitvoering :Hardback
Taal/Talen : Nederlands
Hoogte :236 mm
Breedte :197 mm
Dikte :37 mm
Gewicht :1230 gr
Status : Bestelbaar
Aantal pagina's :384
Keywords :  anti-verspilling;groenten;vegan;groentegerechten;veganistische gerechten;vegetarische gerechten