EAN:  9789464015218
Publicatiedatum:   12-05-2022
Uitvoering:  Hardback
Taal:  Nederlands
Aantal pagina's:  134

  Beschikbaar

Sprankel Hoop doet zijn uiterste best om een normale jongen te zijn. Dat is moeilijk, omdat hij niet weet waar hij vandaan komt of wat er voor zijn vijfde levensjaar met hem gebeurd is. Het wordt nog erger als Sprankel bij toeval ontdekt dat hij kan vliegen, wanneer hij het meisje waar hij verliefd op is probeert te redden uit de handen van een stel pestkoppen. Normale jongens kunnen helemaal niet vliegen!

Wanneer Sprankel elf wordt, mag hij naar een speciale school voor superhelden. Helaas komt er van naar school gaan niets terecht. Wanneer een gevaarlijke gevangene ontsnapt, die dan ook nog eens de koningin ontvoert en een gigantische bom wil laten ontploffen, rust de hoop van het hele land op die vreemde jongen die kan vliegen! Hij moet de zaak oplossen en de koningin weer in veiligheid brengen. Hij is tenslotte een superheld. De enige superheld die het land nog heeft!

Helaas, zo vindt Sprankel Hoop zelf, is iedereen vergeten dat hij nog niet afgestudeerd is. Erger nog! Hij heeft nog geen dag les gevolgd op die school voor superhelden! Hij is een superheld in opleiding! Een superheld aan het begin van zijn opleiding! Een superheld aan het prille begin van zijn opleiding… Met alle gevolgen van dien!

  EAN: 9789464015218
  Auteur: 
  Uitgever: Pelckmans
  Publicatiedatum:   12-05-2022
  Uitvoering: Hardback
  Taal: Nederlands
  Hoogte: 150 mm
  Breedte: 230 mm
  Status: Beschikbaar
  Aantal pagina's: 134
  Reeks:   Sprankel Hoop
  Keywords:   Avonturenverhalen;Superhelden