Bij Meera aan tafel

Meera Sodha


Nederlands | 04-11-2024 | 319 pagina's

9789464043464

Hardback


  Bekijk inkijkexemplaar

€ 34,99

 Voorraad in de winkel
   Bestelbaar




Tekst achterflap

120 keer antwoord op de vraag: 'Wat eten we vandaag?' in Meera Sodha's persoonlijkste boek tot dusver

In de meeste huishoudens is het een dagelijks terugkerende vraag:‘Wat eten we vandaag?’. Bestsellerauteur Meera Sodha geeft ons het antwoord. In haar nieuwste boek verzamelde ze 120 gezonde en smakelijke vegan en vega recepten voor het avondeten. Daarbij put ze uit een breed scala aan Europese, Aziatische en Midden-Oosterse keukens; van Italie, Turkije en Libanon tot India en Vietnam. Het zijn Meera’s persoonlijke favorieten die ze herontdekte tijdens een moeilijke periode, van klassieke eenpansmaaltijden en verrukkelijke ovenschotels tot supersnelle pasta’s. De maaltijden worden gecompleteerd met steengoede bijgerechten en afgesloten met waanzinnig lekkere desserts. In boter gebakken paneer, spaghetti met kimchi en tomaat, kokos-kardemomtaart en bubble tea-ijs: met Meera aan tafel wordt elk diner een feest.

‘Geweldig.’ - Nigella Lawson

‘Verleidelijk, uitnodigend en overheerlijk. Veganistische en vegetarische gerechten die niet te weerstaan zijn (en waarom zou je?).’ Yotam Ottolenghi

‘Meera kan toveren met een pak noedels, wat pindakaas en een stuk tofu...’ - Diana Henry

‘Ze heeft een schijnbaar magisch vermogen om je precies dat te vertellen wat je nodig hebt om een gerecht te laten zingen.’ - Bee Wilson

‘Elke avond goed kunnen koken is een van de belangrijkste ingrediënten voor een gelukkig leven.’ - Meera Sodha

Beschrijving

120 keer antwoord op de vraag: 'Wat eten we vandaag?' in Meera Sodha's persoonlijkste boek tot dusver

In de meeste huishoudens is het een dagelijks terugkerende vraag:‘Wat eten we vandaag?’. Bestsellerauteur Meera Sodha geeft ons het antwoord. In haar nieuwste boek verzamelde ze 120 gezonde en smakelijke vegan en vega recepten voor het avondeten. Daarbij put ze uit een breed scala aan Europese, Aziatische en Midden-Oosterse keukens; van Italie, Turkije en Libanon tot India en Vietnam. Het zijn Meera’s persoonlijke favorieten die ze herontdekte tijdens een moeilijke periode, van klassieke eenpansmaaltijden en verrukkelijke ovenschotels tot supersnelle pasta’s. De maaltijden worden gecompleteerd met steengoede bijgerechten en afgesloten met waanzinnig lekkere desserts. In boter gebakken paneer, spaghetti met kimchi en tomaat, kokos-kardemomtaart en bubble tea-ijs: met Meera aan tafel wordt elk diner een feest.

‘Geweldig.’ - Nigella Lawson

‘Verleidelijk, uitnodigend en overheerlijk. Veganistische en vegetarische gerechten die niet te weerstaan zijn (en waarom zou je?).’ Yotam Ottolenghi

‘Meera kan toveren met een pak noedels, wat pindakaas en een stuk tofu...’ - Diana Henry

‘Ze heeft een schijnbaar magisch vermogen om je precies dat te vertellen wat je nodig hebt om een gerecht te laten zingen.’ - Bee Wilson

‘Elke avond goed kunnen koken is een van de belangrijkste ingrediënten voor een gelukkig leven.’ - Meera Sodha

Details

EAN :9789464043464
Auteur: 
Uitgever :Park Uitgevers
Publicatie datum :  04-11-2024
Uitvoering :Hardback
Taal/Talen : Nederlands
Hoogte :253 mm
Breedte :198 mm
Dikte :32 mm
Gewicht :1218 gr
Status : Bestelbaar
Aantal pagina's :319
Keywords :  vegetarische gerechten;veganistische gerechten;glutenvrije gerechten