Drijven


Nederlands | 29-09-2022 | 304 pages

9789464341270

Paperback / softback


  Lees de eerste pagina's

€ 23,50

  Voeg toe aan mijn winkelkar
 Product store stocks

   Bestelbaar
Tekst achterflap

In de luchthaven wacht een man met een kartonnen bord en een roos verwachtingsvol z n grote liefde op, na zes weken van haar gescheiden te zijn. In een oogopslag ziet h dat haar eerdere afwijzing definitief is. Het nog maar net autonoom geworden hart van de vrouw breekt bij het zien van zijn verdriet. Ze besluit toch nog 732 dagen bij hem te blijven, met scherven in haar borst.

'Drijven' is een realistisch relaas van twee theatermakers aan het begin van hun carrière wier relatie op de klippen loopt. Een pakkend en bezielend verhaal, gebaseerd op het parcours van de schrijvers, over het onvermogen om vast te houden en de angst om los te laten, en bovenal over halsstarrig willen blijven proberen. Een ultieme poging zich te bevrijden van de verpletterende angst om alleen te zijn. Tussen feit en fictie gaan ze op zoek naar houvast.

‘Welkom in het dolle toneel van het leven: speels, herkenbaar, eerlijk, geestig en charmant! Twee theatermakers zetten hun eerste stappen in de liefde: met elkaar, zonder elkaar, met veel getouwtrek en avontuur.’ - Saskia De Coster

‘Een van de beste boeken die ik de afgelopen jaren gelezen heb.’ - Raf Walschaerts, kommil foo

De Nederlandse Myrthe van Velden (1996) en Belg Lander Severins (1996) vormen samen het cabaretduo Grof Geschud. Met hun debuutvoorstelling Lijmen werden ze genomineerd voor de prestigieuze Neerlands Hoop 20-21, voor jong talent met een groot toekomstperspectief. De daaropvolgende voorstelling Broeden mocht eveneens rekenen op veel lof van pers en publiek. Drijven is het romandebuut van dit schrijversduo.

Details

EAN :9789464341270
Auteur: 
Uitgever :Uitgeverij Vrijdag
Publicatiedatum :  29-09-2022
Uitvoering :Paperback / softback
Taal :Nederlands
Hoogte :210 mm
Breedte :140 mm
Dikte :29 mm
Gewicht :436 gr
Status : Bestelbaar
Aantal pagina's :304
Keywords :  liefde;liefdesverdriet;dagboeken;romans