Bevrijd van dit Leven


Nederlands | 14-04-2022 | 354 pagina's

9789464610222

Paperback / softback


€ 23,99


 Voorraad in de winkel

   Bestelbaar
Tekst achterflap

“Ik heb de verschillende stukken tekst uit uw boek gelezen. Wat een strijd is het voor u en Bauke geweest! Ik wens uw boek een uitgebreid publiek en veel bekendheid toe. Het is het waard om veel gelezen en geciteerd te worden”
– Pim van Lommel, auteur van “Eindeloos bewustzijn” –

Bauke Kappers, televisieregisseur van onder meer Jules Unlimited, Twaalf steden dertien ongelukken en Twee meter sessies, krijgt op zijn 50e een beroerte. Deze ramp met als restschade een eenzijdige verlamming, verandert zijn werkzame en privéleven ingrijpend. Dat geldt evenzeer voor zijn vrouw, Jaska de Bree. Sociaal pedagoog, docente Sociaal Pedagogische Hulpverlening (SPH) aan diverse hogescholen en auteur van zes SPH studieboeken.

Het boek bestaat uit drie delen:
In het eerste deel ‘De ramp”, beschrijft zij op indringende wijze hun beider worsteling om met Bauke’s invaliditeit en hun daardoor totaal uit balans geraakte relatie om te gaan.
In het tweede deel, ‘Verlossing”’, volgt het relaas hoe Bauke na 14 jaar de handdoek in de ring gooit en om euthanasie vraagt en krijgt.
In het laatste deel ‘Nieuw begin’, eindigt zij verrassend met een kijk op deze ramp vanuit een spiritueel perspectief. Voor wie ervoor open wil staan. Een krachtig pleidooi tegen de angst voor de dood. Vooral in deze tijd extra relevant.

Het boek beoogt een hart onder de riem te zijn voor mensen in een dergelijke situatie.

Het nawoord is aan Tasmir, een van haar gidsen uit de geestelijke wereld.

Details

EAN :9789464610222
Auteur: 
Uitgever :Obelisk Media B.V
Publicatie datum :  14-04-2022
Uitvoering :Paperback / softback
common.Language :Nederlands
Hoogte :236 mm
Breedte :156 mm
Dikte :37 mm
Gewicht :613 gr
Status : Bestelbaar
Aantal pagina's :354