De Grand Prix Keuken 2023

Smaakvolle Recepten voor Raceweekends

EAN:  9789464809435
Publicatiedatum:   26-07-2023
Uitvoering:  Paperback / softback
Taal:  Nederlands
Aantal pagina's:  83

  POD (Beschikbaar als print-on-demand.)

De Grand Prix Keuken', een uniek kookboek geïnspireerd op de Formule 1. Beleef de spanning en opwinding van de races en maak dit compleet met een culinaire reis door de smaken van de Grand Prix-landen. Geniet van authentieke hapjes en gerechten op 'raceday' van de landen die de Grand Prix aandoet.

Proef de culinaire tradities van elk land, van de kruidige gerechten in Bahrein tot verfijnde Italiaanse pasta's en de pittige Mexicaanse keuken. Dit kookboek neemt je mee naar de smaakvolle hoogtepunten tijdens de Formule 1 races.

Verwen je smaakpapillen met heerlijke recepten en geniet van de combinatie van Formule 1-opwinding en rijke culinaire wereld van de Grand Prix-landen. Haal de Grand Prix-ervaring naar jouw keuken en beleef 'raceday' op een verrukkelijke manier.

Proef de smaak van de Formule 1 en ontdek dit kookboek als perfecte metgezel voor racefans en culinaire avonturiers. Duik in de wereld van de Grand Prix, verwelkom de gerechten die de races uniek maken. Stap in de keuken, zet de televisie aan en beleef de Grand Prix-ervaring in jouw eigen huis. Klaar om de smaken van de Formule 1 te ontdekken? Het avontuur begint hier in 'De Grand Prix Keuken'!

  EAN: 9789464809435
  Auteur: 
  Uitgever: Brave New Books
  Publicatiedatum:   26-07-2023
  Uitvoering: Paperback / softback
  Taal: Nederlands
  Hoogte: 297 mm
  Breedte: 210 mm
  Dikte: 6 mm
  Gewicht: 243 gr
  Status: POD (Beschikbaar als print-on-demand.)
  Aantal pagina's: 83