EAN:  9789464931006
Publicatiedatum:   12-09-2023
Uitvoering:  Paperback / softback
Taal:  Nederlands

  POD (Beschikbaar als print-on-demand.)

Aan het einde van de negentiende eeuw hebben de rijken grote belangstelling voor het occulte; overal dansen de tafels en in verduisterde kamers spreken de geesten.

Willem Wolf, rijk en excentriek, heeft een passie voor het onderzoeken van paranormale verschijnselen en het ontmaskeren van charlatans. Hij is op jacht is naar de waarheid, waarbij hij eerst de paranormaal begaafden het voordeel van de twijfel geeft, totdat hij hun bedrog doorziet. Vervolgens besluit hij uit te zoeken wat er gebeurt als meerdere mediums de krachten bundelen. Dan bevindt hij zich plotseling in een betoverende wereld waar het intrigerende verhaal van het sinds de vijfde eeuw verdwenen Goud der Nibelungen een feit lijkt. Wolf begint aan een avontuurlijke reis, op zoek naar de waarheid.

Koos Verkaik (1951) werd geboren in Bolnes, onder de rook van Rotterdam. Hij schreef zijn eerste verhalen op zijn zevende, was Europa’s jongste schrijver van stripverhalen (weekblad Sjors) en op zijn achttiende verscheen zijn eerste roman ‘Adolar’. Hij werkte als redacteur en copywriter, schreef hoorspelen, talloze scripts voor Spaanse tekenaars en vulde dat aan met veelal onder pseudoniem geschreven werk. Tussendoor schreef hij boek na boek onder eigen naam en publiceerde vooral in het buitenland (van de USA tot India). Inmiddels staan er zo’n zeventig titels (romans en kinderboeken) op zijn naam. Zijn literair agent bracht hem in contact met Bill Thompson, de redacteur die verantwoordelijk was voor de eerste boeken van Stephen King en John Grisham. In New York namen zij verschillende manuscripten door en zetten de puntjes op de i voor Dance of the Jester (De Dans van de Nar).

Koos Verkaik is een meester in de genres magie, mysterie en avontuur.

  EAN: 9789464931006
  Auteur: 
  Uitgever: ClusterEffect
  Publicatiedatum:   12-09-2023
  Uitvoering: Paperback / softback
  Taal: Nederlands
  Hoogte: 230 mm
  Breedte: 160 mm
  Dikte: 21 mm
  Gewicht: 399 gr
  Status: POD (Beschikbaar als print-on-demand.)