Bakken & braden

KVLV-Hilde Jammaers-Annie Houtmeyers


Nederlands | 10-10-2015 | 51 pagina's

9789491395116

Hardback


€ 14,95

 Voorraad in de winkel
   Bestelbaar




Tekst achterflap

Wie houdt er niet van een stukje vlees met een smakelijk en krokant korstje?
Malse, niet te dik gesneden stukken vlees kun je dan ook heerlijk bakken waarbij vetstof voor de ideale geleiding zorgt tussen je hete pan en het vlees.
Grotere stukken vlees komen het best tot hun recht bij langdurige, matige verwarming en kun je beter braden.
Met dit boek hebben beide technieken voor jou geen geheimen meer!

Beschrijving

Wie houdt er niet van een stukje vlees met een smakelijk en krokant korstje?
Malse, niet te dik gesneden stukken vlees kun je dan ook heerlijk bakken waarbij vetstof voor de ideale geleiding zorgt tussen je hete pan en het vlees.
Grotere stukken vlees komen het best tot hun recht bij langdurige, matige verwarming en kun je beter braden.
Met dit boek hebben beide technieken voor jou geen geheimen meer!

Details

EAN :9789491395116
Auteur: 
Uitgever :Ferm
Publicatie datum :  10-10-2015
Uitvoering :Hardback
Taal/Talen : Nederlands
Hoogte :243 mm
Breedte :213 mm
Dikte :13 mm
Gewicht :412 gr
Status : Bestelbaar
Aantal pagina's :51