Bakken & braden
KVLV-Hilde Jammaers-Annie Houtmeyers
Nederlands | 10-10-2015 | 51 pagina's
9789491395116
Hardback
€ 14,95
Tekst achterflap
Wie houdt er niet van een stukje vlees met een smakelijk en krokant korstje?
Malse, niet te dik gesneden stukken vlees kun je dan ook heerlijk bakken waarbij vetstof voor de ideale geleiding zorgt tussen je hete pan en het vlees.
Grotere stukken vlees komen het best tot hun recht bij langdurige, matige verwarming en kun je beter braden.
Met dit boek hebben beide technieken voor jou geen geheimen meer!
Beschrijving
Wie houdt er niet van een stukje vlees met een smakelijk en krokant korstje?
Malse, niet te dik gesneden stukken vlees kun je dan ook heerlijk bakken waarbij vetstof voor de ideale geleiding zorgt tussen je hete pan en het vlees.
Grotere stukken vlees komen het best tot hun recht bij langdurige, matige verwarming en kun je beter braden.
Met dit boek hebben beide technieken voor jou geen geheimen meer!
Details
EAN : | 9789491395116 |
Uitgever : | Ferm |
Publicatie datum : | 10-10-2015 |
Uitvoering : | Hardback |
Taal/Talen : | Nederlands |
Hoogte : | 243 mm |
Breedte : | 213 mm |
Dikte : | 13 mm |
Gewicht : | 412 gr |
Status : | Bestelbaar |
Aantal pagina's : | 51 |