Het orkest


Nederlands | 05-07-2019 | 32 pages

9789492986115

Hardback


€ 19,95

  Voeg toe aan mijn winkelkar
 Product store stocks

   Bestelbaar
Korte beschrijving/Annotatie

Over een week vindt er een belangrijk concert plaats, maar alle muzikanten zijn op vakantie. Wat een ramp! Help de dirigent zijn orkest terug te vinden in het kijk- en zoekboek 'Het orkest'.

Tekst achterflap

Over een week vindt er een belangrijk concert plaats, maar alle muzikanten zijn op vakantie. Wat een ramp! Vanuit verschillende wereldsteden krijgt de orkestdirigent ansichtkaarten opgestuurd. Samen met zijn trouwe assistent reist de dirigent de wereld rond om de orkestleden te vinden. De violisten vinden ze terug in Tokyo, de harpist in Porto, de trompettisten in Rio en de fluitisten in Abidjan.

Het orkest is een fantastisch kijk- en zoekboek op groot formaat. Illustrator Chloé Perarnau zorgt met haar gedetailleerde en kleurrijke illustraties voor urenlang kijkplezier.

Slogan/Promotie

Over een week vindt er een belangrijk concert plaats, maar alle muzikanten zijn op vakantie. Wat een ramp! Vanuit verschillende wereldsteden krijgt de orkestdirigent ansichtkaarten opgestuurd. Samen met zijn trouwe assistent reist de dirigent de wereld rond om de orkestleden te vinden. De violisten vinden ze terug in Tokyo, de harpist in Porto, de trompettisten in Rio en de fluitisten in Abidjan. Het orkest is een fantastisch kijk- en zoekboek op groot formaat. Illustrator Chloé Perarnau zorgt met haar gedetailleerde en kleurrijke illustraties voor urenlang kijkplezier.

Details

EAN :9789492986115
Auteur: 
Uitgever :Boycott Books
Vertaler : Lidewij van den Berg
Publicatiedatum :  05-07-2019
Uitvoering :Hardback
Taal :Nederlands
Hoogte :329 mm
Breedte :266 mm
Dikte :10 mm
Gewicht :519 gr
Status : Bestelbaar
Aantal pagina's :32
Keywords :  prentenboeken;zoekboeken;orkesten