Het orkest

zoek de orkestleden over de hele wereld

EAN:  9789492986115
Publicatiedatum:   05-07-2019
Uitvoering:  Hardback
Taal:  Nederlands
Aantal pagina's:  32

  Bestelbaar

Over een week vindt er een belangrijk concert plaats, maar alle muzikanten zijn op vakantie. Wat een ramp! Help de dirigent zijn orkest terug te vinden in het kijk- en zoekboek 'Het orkest'.

Over een week vindt er een belangrijk concert plaats, maar alle muzikanten zijn op vakantie. Wat een ramp! Vanuit verschillende wereldsteden krijgt de orkestdirigent ansichtkaarten opgestuurd. Samen met zijn trouwe assistent reist de dirigent de wereld rond om de orkestleden te vinden. De violisten vinden ze terug in Tokyo, de harpist in Porto, de trompettisten in Rio en de fluitisten in Abidjan.

Het orkest is een fantastisch kijk- en zoekboek op groot formaat. Illustrator Chloé Perarnau zorgt met haar gedetailleerde en kleurrijke illustraties voor urenlang kijkplezier.

Over een week vindt er een belangrijk concert plaats, maar alle muzikanten zijn op vakantie. Wat een ramp! Vanuit verschillende wereldsteden krijgt de orkestdirigent ansichtkaarten opgestuurd. Samen met zijn trouwe assistent reist de dirigent de wereld rond om de orkestleden te vinden. De violisten vinden ze terug in Tokyo, de harpist in Porto, de trompettisten in Rio en de fluitisten in Abidjan. Het orkest is een fantastisch kijk- en zoekboek op groot formaat. Illustrator Chloé Perarnau zorgt met haar gedetailleerde en kleurrijke illustraties voor urenlang kijkplezier.

  EAN: 9789492986115
  Auteur: 
  Uitgever: Boycott Books
  Vertaler:  Lidewij van den Berg
  Publicatiedatum:   05-07-2019
  Uitvoering: Hardback
  Taal: Nederlands
  Hoogte: 329 mm
  Breedte: 266 mm
  Dikte: 10 mm
  Gewicht: 519 gr
  Status:  Bestelbaar
  Aantal pagina's: 32
  Keywords:   Prentenboeken;Zoekboeken;Orkesten